Vil du være vores nye

BC seniorkonsulent?


Er du en dygtig og erfaren Business Central seniorkonsulent med flere års erfaring inden for lager og produktion? Er du klar på at tage dialogen med vores kunder, og kan du levere ERP-løsninger af højeste kvalitet? Så er du den helt rette for os, hvis du samtidig bidrager med et godt humør og trives i en uformel tone!

Du får ansvaret for de kunder, der hovedsageligt er indenfor lager og produktion, men du vil også indgå i opgaver og projektteams på tværs af vores kontorer. Du bliver vores ansigt udadtil, og det er derfor vigtigt, at du både tager ejerskab og har en selvstændig tilgang til det at drive opgaver og projekter. Som Business Central seniorkonsulent er du bindeled mellem organisationen og vores kunder for at opnå den bedste løsning hver gang. Derfor er det også en fordel, hvis du kan tage udviklerbrillerne på samtidig med, at du kan se tingene fra et forretningsmæssigt perspektiv.

Din arbejdsplads bliver på vores kontor i Skanderborg eller Kolding, hvor du indgår i et tæt samarbejde med vores øvrige team af BC udviklere og konsulenter.

hvad kommer du til at lave?

 • Du driver udarbejdelse af kundeanalyser og business cases samt efterbehandling og opfølgning
 • Du driver og deltager i implementeringsprojekter med forretningssparring, projektkoordinering, referater, præsentationer og brugerundervisning
 • Du sikrer, at de løsninger du arbejder på, lever op til ’best practice’
 • Du bidrager til et miljø med høj faglighed og kollegial sparring
 • Du tester og dokumenterer.

hvordan vil vi beskrive dig?

Du går til dine arbejdsopgaver med fokus på muligheder og løsninger frem for at se begrænsninger. Desuden har du sans for detaljer og er god til at afslutte dine opgaver. Dine arbejdsdage vil ikke altid være ens og derfor forventer vi, at det falder dig naturligt at give en ekstra hånd med i travle perioder. Denne fleksibilitet går naturligvis begge veje. Vi forventer at du med din selvstændighed, ikke er bange for at sige din mening og at du kan sparre med både kollegaer og partnere omkring de bedste løsninger.

hvad forventer vi, du har med i rygsækken?

 • En videregående uddannelse: gerne med vægt på forståelse af virksomhedsdrift, processer og/eller it-understøttelse i virksomheder
 • Minimum 5 års erfaring med standard BC
 • Udover standard BC har du fornuftig erfaring med lager og produktion, hvor du bl.a. har været med i et projekt i en længere periode
 • Erfaring med implementering af Business Central og/eller NAV, inden for flere moduler
 • Kendskab til udvikling og datamodel i BC og NAV er en fordel
 • En kunde- og løsningsorienteret tilgang med en god forretningsforståelse
 • Erfaring med at kunne drive projekter og hermed at sikre leverancer er en fordel
 • Er flydende i dansk og engelsk.


Lokation

Skanderborg eller Kolding

Ansøgningsfrist

Udløbet


Send en uopfordret ansøgning

Kategori

JOB • konsulent Business Central erp løsninger


Del dette jobopslag


Kontakt os

Image

Marie Kathrine Boe Lystlund

HR-ansvarlig

Image

Lars Bjerrisgaard

Afdelingschef


Hvad kan vi mere tilbyde dig?


RelateIT blev etableret i 2012 og er siden da vokset til seks lokationer, mere end 100 medarbejdere og har en produktsammensætning i hastig udvikling. Derfor har vi travlt, men vi arbejder med et smil på læben og gerne med en sjov kommentar flyvende gennem lokalet. Som medarbejder hos os bliver du en del af en uformel arbejdsplads, hvor der ikke er langt fra dig til chefen. Vi har et godt socialt sammenhold, og slutter gerne en god uge af med en fredagsøl. Det er vigtigt for os, at vores medarbejdere har det godt og løbende bliver udviklet, både fagligt og personligt.


Læs mere om RelateIT som arbejdsplads