Vil du være vores nye

Backoffice Manager & Project Coordinator


Vores lokationer vokser hos RelateIT. Så til vores kontor i Odense har vi derfor brug for endnu en kollega, der som Backoffice Manager & Project Coordinator kan være der for vores daglige ledere. Du har øje for detaljer, planlægning og overblik med et stort aflastningsgen.

RelateIT har en bred portefølje af kunder og opgaver. Vi er et konsulenthus, der leverer ambitiøse Microsoft-løsninger med ERP i centrum. Vi stræber efter at være en strategisk partner for vores kunder, hvor vores fokus er på de nyeste teknologier. Vi arbejder koncentreret, ihærdigt og har rigtig travlt, og derfor søger vi en Backoffice Manager & Project Coordinator, der kan gøre en forskel på kontoret i Odense.

Din rolle bliver helt særlig. Du skal understøtte og aflaste Location Management samt supportere dine kollegaer i forbindelse med projekter hos vores mange spændende kunder. Du bliver leverandør af nødvendige tal og rapporter, der afspejler vores hverdag og fremdrift. Du har erfaring med projektkoordinering og mestrer Excel.

Ligeledes bliver du ansvarlig for forskellige interne projekter og de daglige rammer. Det være sig både i forhold til de fysiske rammer men også styring og koordinering af husets mange administrative aktiviteter; herunder indkøb, faciliteter, ferieplanlægning og i samarbejde med HR vil du understøtte on- og offboarding.

Du vil med andre ord få en varieret hverdag, hvor du kan præge og udvikle dine arbejdsopgaver, med øje på lokationens drift og udvikling.

Du vil få en stor kontaktflade i RelateIT, og du får derfor også dage på vores andre lokationer i landet.

Om dig

Du har flere års erfaring fra lignende stillinger, der gør dig robust i forhold til denne stilling, og du ved, hvad der kræves. Har du erfaring med rollen som projektleder, koordinator eller PA, så vil det være et stort plus.

Du tager ansvar og tilgår dine opgaver selvstændigt med sans for detaljer og øje for muligheder og løsninger. Du arbejder struktureret og proaktivt med overblik og evnen til at prioritere og planlægge.

Du er udadvendt og ikke bange for at sige din mening – også hvis du ser opgaver, der kan løses mere effektivt. Du kan formulere dig klart og tydeligt med troværdighed, og du påtager dig gerne opgaver, der kan aflaste dine kollegaer i deres dagligdag.

Vi er spændte på at læse din ansøgning til jobbet.Lokation

Odense

Ansøgningsfrist

Udløbet


Send en uopfordret ansøgning

Kategori

JOB • backoffice project coordinator


Del dette jobopslag


Kontakt os

Image

Trine Hansen

HR Consultant

Image

Anne Mette Rasmussen

Director of Operations


Let's succeed together


RelateIT blev etableret i 2012 og er siden da vokset til seks lokationer med mere end 125 medarbejdere, og vi har en produktsammensætning i hastig udvikling. Derfor har vi travlt, men vi arbejder med et smil på læben og gerne med en sjov kommentar flyvende gennem lokalet. Som medarbejder hos os bliver du en del af en uformel arbejdsplads, hvor der ikke er langt fra dig og til chefen. Vi har et godt socialt sammenhold, og vi holder løbende sociale arrangementer eller slutter ugen af med en lille fredagsbar. Det er vigtigt for os, at vores medarbejdere har det godt og løbende bliver udviklet, både fagligt og personligt.


Læs mere om RelateIT som arbejdsplads