Vil du være vores nye

Afdelingschef i aalborg?


RelateIT har netop åbnet et nyt kontor i Aalborg og derfor har vi brug for en afdelingschef, der kan stå i spidsen for kontorets udvikling.

Som afdelingschef bliver din primære rolle at skabe og senere forme RelateITs tilstedeværelse i Aalborg, både kommercielt og personalemæssigt. Vi har allerede solide kunderelationer i Aalborg, og forventer at du bygger videre på dette grundlag. Du får dermed en mulighed for at bygge noget op fra bunden med de gode rammer fra en allerede etableret virksomhed i ryggen.

RelateIT er i rivende vækst, og vi har allerede veletablerede kontorer i Odense, København, Kolding, Skanderborg og Dubai. Derfor kan du læne dig op ad folk med stort branchekendskab samtidig med, at du får støtte fra etablerede supportfunktioner såsom marketing, økonomi og HR. Som afdelingschef for vores afdeling i Aalborg bliver du desuden en del af RelateITs ledelsesgruppe som sammen bestemmer fremtidige mål og retning for virksomheden.

Hvad forventer vi, du har med i rygsækken?

  • Over 10 års erfaring fra NAV-branchen
  • Erfaring med personaleansvar
  • Du er flydende i dansk og kan engelsk på et rimeligt niveau
  • Bopæl i Nordjylland

Hvordan vil vi beskrive dig?

Du har et drive ud over det sædvanlige og formår at brænde igennem med dine visioner til både kunder, kollegaer og medarbejdere. Vi forventer, at du er udadvendt og ikke er bange for at sige din mening, samtidig med at du skaber begejstring og positiv energi på kontoret og omkring dig. Du går til dine arbejdsopgaver med fokus på muligheder og løsninger frem for at se begrænsninger.

Hvad kommer du så til at lave?

  • Overordnet lokationsansvarlig for kontoret i Aalborg
  • Ansvarlig for salg, herunder både nuværende kunder og opbygge nye kunderelationer
  • Personaleansvar for alle medarbejdere på lokationen, herunder ansættelser, personaleudvikling og afskedigelser
  • Udarbejde og opfølge på budgetter
  • Afholde interne og eksterne arrangementer og konferencer i samarbejde med vores marketingsteam


Lokation

Aalborg

Ansøgningsfrist

17. august 2020


ansøgningsfristen er desværre udløbet


Se vores ledige stillinger her

Kategori

JOB • Afdelingschef  Dynamics NAVimplementering forretningsforståelse


Del dette jobopslag


Kontakt os

Image

Louisa Seested Andersen

HR-koordinator


Hvad kan vi mere tilbyde dig?


Altså udover alle de spændende opgaver vi allerede har nævnt samt en lønpakke, der matcher dine kompetencer? RelateIT blev etableret i 2012 og er i stor vækst. Derfor har vi travlt, men vi arbejder med et smil på læben og gerne med en sjov kommentar flyvende gennem lokalet. Som medarbejder ved os bliver du en del af en uformel arbejdsplads, med et godt socialt sammenhold, hvor vi gerne slutter en god uge af med en fredagsøl. Det er vigtigt for os, at vores medarbejdere har det godt og løbende bliver udviklet, både fagligt og personligt.


Læs mere om RelateIT som arbejdsplads