Webinar

Er du klar til at imødekomme de nye bogføringskrav?


Bogføringsloven Business Central Continia Document Capture Digitalisering


Den nye bogføringslov er nok ikke gået din næse forbi, men da vi jævnligt får spørgsmål fra vores egne kunder omkring de nye krav, inviterer vi nu til et 30-minutters webinar, hvor du kan blive klogere på, hvordan du bedst muligt imødekommer de nye krav.

Den nye bogføringslov er især rettet mod digitalisering og automatisering af din virksomheds bogholderi, og derfor skal dine kvitteringer, fakturaer og diverse bilag fremover opbevares digitalt. Det findes der en heldigvis en nem og effektiv løsning på: Continias Document Capture.

Senior Consultant, Anna Lene Andersen, er klar til at fortælle dig om bogføringsloven og give dig konkrete råd til at komme i gang med at digitalisere dit bogholderi. Hun har mange års erfaring med Continias løsninger og har også siddet som slutbruger på den anden side af skrivebordet.

Om Continias løsninger

Til mange af vores kunder anbefaler vi Continias løsninger, fordi de skaber et digitalt flow til din bogføring. Continia er en af de førende udbydere af skalérbare add-on løsninger til Business Central, der sørger for, du har fuld gennemsigtighed og kan fokusere på de vigtige ting i dit arbejdsliv.Det sker her

Webinaret er afholdt

Se optagelse af webinaret nedenfor


Del dette event


Din oplægsholder

Image

Anna Lene Andersen
Senior Consultant

Agenda

  • Introduktion
  • Den nye bogføringslov
  • Sådan kan Continias løsninger hjælpe jer
  • Et nærmere kig på Document Capture
   • Nyt modul: Købskontrakt
  • Hvordan kommer du så i gang?
  • Afrunding og spørgsmål

  Målgruppe

  Webinaret er relevant for dig, der skal i gang med at digitalisere dit kreditbogholderi og måske allerede har NAV/Business Central.

  Det vil også være relevant for dig, der allerede har Document Capture installeret, men ønsker at blive klogere på produktet samt nye features.