København, 23. marts 2023

 

Digitale Trends 2023

– nye teknologier, nye klimakrav og nye kriser
UDSOLGT

Vi ses hos Microsoft Danmark om:

Vi åbner dørene til vores hidtil største seminar

Bliv klar til fremtidens udfordringer med de rigtige løsninger

Det kan til tider virke som om, at virksomheder får den ene udfordring kastet i hovedet efter den anden. Vi kan stadig mærke konsekvenserne af pandemien, og nu befinder vi os i en af de værste energikriser i nyere tid. Oven i kommer der hele tiden nye lovkrav fra EU, som din virksomhed skal være opmærksom på.

Én ting er helt sikker: Verden er i forandring – og det går hurtigt. Teknologien løber stærkt, og hvis vi vil mere end blot at overleve, må vi ikke være mange skridt bagud. Det vil vi gerne hjælpe dig med.

Vi samler derfor små og mellemstore virksomheder til en værdifuld og lærerig dag den 23. marts 2023 på Microsofts hovedkontor i Kongens Lyngby. Vi har sammensat et bredt program, hvor du både bliver inspireret og lærer om konkrete værktøjer, du med fordel kan implementere i din forretning.

Forandringer og udfordringer er nemlig også, hvad der skaber muligheder – og mulighederne findes i teknologien. Vi glæder os til at se dig.

Der er desværre UDSOLGT

Gå ikke glip af:

Viden om kommende krav til klimarapportering

Vigtig indsigt i din IT-sikkerhed

Erfaringer fra andre virksomheder

Gode netværksmuligheder

Konkrete tips til hvordan du automatiserer dine processer

 

Dagens program

 

Mød dine oplægsholdere

Thomas Lund

Thomas Lund er en af RelateIT's egne. Han sidder som Director of Relations i Kolding, og kommer med 18 års erfaring i branchen.

Thomas byder velkommen til seminaret med sit oplæg "Den kaotiske verden".

Learn More

Peter Hesseldahl

Peter Hesseldahl er foredragsholder og fremtidsforsker og redaktør for digital omstilling på Ugebrevet Mandag Morgen. Han har arbejdet med trends og strategi for blandt andet LEGO og Danfoss.

Peter holder foredrag teknologiske udvikling. Han er lige nu aktuel med sin bog Omstilling til fremtiden.

Jesper Hansen

Jesper Hansen har over 20 års erfaring med automatisering, apps og RPA. Han sidder i dag som Product Manager for Power Platformen i RelateIT.

... og så er han bare rigtig god til at bygge low-code apps.

Learn More

Claus Klitholm

Claus Klitholm sidder som Head of ESG Advisory i WSP. Han har flere års erfaring inden for rådgivning i strategisk bæredygtighed.

ESG står for Environment (miljø), Social (samfund) og Governance (ledelse).

Learn More

Christian Koch-Bentzen

Christian Koch-Bentzen er Go To Market Lead for Business Applications i Microsoft med ansvar for Dynamics 365 og Power Platform strategi og marketing i det danske marked.

Learn More

Andreas Pedersen

Andreas Pedersen sidder som Head of IT Services og Product Manager, Infrastructure i RelateIT.

Andreas har over 20 års erfaring med IT-infrastruktur og IT-sikkerhed, og han glæder sig til at dele ud af sin erfaring.

Learn More

Jan Eisby

Jan Eisby er medejer og CSO i Vetaphone, og har 23 års erfaring med teknisk salg.

Learn More
 

Lokationen

Image

Microsoft Danmark

Dagen foregår hos Microsoft Danmarks hovedsæde i Kongens Lyngby. Den imponerende bygning huser til daglig cirka 850 ansatte, som deler viden i et åbent, uformelt miljø – det glæder vi os til at være en del af for en stund. 

Læs mere om Microsoft her

Alt det praktiske

Hvad koster det? Hvad med forplejning? Hvem står bag eventen? Få styr på de praktiske detaljer og glæd dig til at suge viden til dig.

Der er desværre udsolgt!