Retail Talks

Sådan skaber du succes med Unified Commerce, hvor alle dine IT-systemer hænger sammen


UNIFIED COMMERCELS RETAIL POS • OMNICHANNEL BUSINESS CENTRAL


Får du mest muligt ud af dine retail IT-løsninger? Taler dine systemer sammen, og kan du tilbyde dine kunder den bedste købsoplevelse – online såvel som fysisk?

Hvis du tvivler bare lidt, så tag med til vores Retail Talks, hvor vi i denne omgang fortæller om, hvordan du skaber mest mulig succes i din retailforretning med de rette værktøjer.

Kort fortalt er Unified Commerce en løsning til at samle alle kanaler og systemer til ordrehåndtering, produktstyring, lagerstyring, levering/logistik og POS i dine butikker. En sådan platform, hvor al data styres centralt, gør detailvirksomheder og deres leverandører i stand til at acceptere og behandle ordrer og salg enkelt og hurtigt. Dét vil vi gerne fortælle dig mere om.

Hvordan kan du effektivisere med Unified Commerce?

Vi hjælper allerede store kæder som Søstrene Grene, Normal og Plantorama med at effektivisere deres forretning og dom den eneste danske LS Retail Diamond Partner, har vi specialiseret os i LS Retail, som vi mener står bag en af de bedste IT-løsninger til Retail, da løsningen er skabt ud fra principperne om Unified Commerce. 

Til vores Retail Talks kan du høre fra vores eksperter, Poul Stokholm og Jens Friis, som har været med til at hjælpe nogle af Danmarks største retailkæder med at skabe en nemmere og mere effektiv hverdag med LS Retail's Unified Commerce-løsning, der sammenkæder alle dine IT-løsninger fra betalingsterminaler over POS til lager og finans. Du vil også få mere af vide om helt konkrete løsninger hos Mr-kæden og NAKED.

Du går fra vores Retail Talks med viden om:

 • Hvordan Unified Commerce kan få stor betydning for din forretning
 • Hvad LS Retail er, og hvordan det fungerer - fra POS til lager og finans.
 • Hvordan vores kunder har løst deres tidligere udfordringer med LS Retail.

... og så får du selvfølgelig svar på alle dine spørgsmål!

Hvad er Unified Commerce?

Når du vælger et retailsystem, er det vores største anbefaling, at du vælger en platform, som binder din værdikæde sammen. Vi oplever nogle gange en tendens til forøget fokus på den gode kundeoplevelse i butikken og/eller webshoppen, men hvor man glemmer at forbinde salget til resten af virksomheden – og ikke mindst til hovedkontoret, hvor beslutningstagere har brug for indsigt i hele værdikæden.

Med LS Retail får du en platform, som skaber det, vi kalder Unified Commerce. Unified commerce kombinerer systemer og samler alle de værktøjer, du i forvejen bruger i hverdagen, i én platform. Tanken bag unified commerce er altså at skabe en nemmere hverdag med automatiske processer, indsigt i værdifulde data og problemfrie kundeoplevelser.

LS Retails løsning kan integrere til de værktøjer og systemer, du allerede bruger, så du kun er afhængig af én platform. Dit lager, webshop, fakturering, indkøb og salg bliver forbundet – og du får værdifuld indsigt i hele din virksomhed og forener alle data på tværs af systemer.Det sker her

Eventet er desværre aflyst

Men vi vil gerne snakke med dig alligevel... 

Kontakt os, og hør nærmere om Unified Commerce og LS Retail. Vi giver gerne en gratis vurdering af jeres nuværende løsning, og kommer med konkrete råd til, hvordan I kan optimere jeres retailforretning.


Gå ikke glip af vores næste events

DINE VÆRTER

Image

Poul Stokholm

Product Director,
Retail

Image

Jens Friis

Manager of Relations

PROGRAM

  08.30 – 09.00 Drop-in morgenmad

  09.00 – 09.20   Velkomst og Retail i RelateIT

  09.20 – 10.00 Hvad betyder Unified Commerce for dig?

  10.00 – 10.15 Pause

  10.15 – 10.45   Et kig i LS Retail

  10.45 – 11.45 Kundecase: Hvordan har vi hjulpet Mr-kæden og NAKED

  11.45 – 12.00 – Spørgsmål og afrunding

  12.00 – 12.30 – Frokost og netværk