Retail Talks

Sådan skaber du succes med Unified Commerce


UNIFIED COMMERCELS RETAIL POS • OMNICHANNEL RETAIL


Får du mest muligt ud af dine retail IT-løsninger? Taler dine systemer sammen, og kan du tilbyde dine kunder den bedste købsoplevelse – online såvel som fysisk?

Hvis du tvivler bare lidt, så tag med på vores til vores Retail Talks, hvor vi i denne omgang fortæller om begrebet Unified Commerce, og hvordan du skaber mest mulig succes i din retailforretning med de rette værktøjer. Som den eneste danske LS Retail Diamond Partner, har vi specialiseret os i LS Retail, som vi mener står bag en af de bedste løsninger på markedet – og som er skabt ud fra principperne om Unified Commerce.

Til vores Retail Talks om Unified Commerce kan du høre fra vores eksperter, Poul Stokholm og Jens Friis, som har været med til at hjælpe nogle af Danmarks største retailkæder med at skabe en nemmere og mere effektiv hverdag med LS Retail. De kommer også med helt konkrete eksempler på, hvordan Mr-kæden og NAKED anvender LS Retail.

Du går fra vores Retail Talks med viden om:

 • Hvad Unified Commerce betyder for dig.
 • Hvad LS Retail er, og hvordan det fungerer.
 • Hvordan vores kunder har løst udfordringer med LS Retail.

... og så får du selvfølgelig svar på alle dine spørgsmål!

Hvad er Unified Commerce?

Når du vælger et retailsystem, er det vores største anbefaling, at du vælger en platform, som binder din værdikæde sammen. Vi oplever nogle gange en tendens til forøget fokus på den gode kundeoplevelse i butikken og/eller webshoppen, men hvor man glemmer at forbinde salget til resten af virksomheden – og ikke mindst til hovedkontoret, hvor beslutningstagere har brug for indsigt i hele værdikæden.

Med LS Retail får du en platform, som skaber det, vi kalder Unified Commerce. Unified commerce kombinerer systemer og samler alle de værktøjer, du i forvejen bruger i hverdagen, i én platform. Tanken bag unified commerce er altså at skabe en nemmere hverdag med automatiske processer, indsigt i værdifulde data og problemfrie kundeoplevelser.

LS Retails løsning kan integrere til de værktøjer og systemer, du allerede bruger, så du kun er afhængig af én platform. Dit lager, webshop, fakturering, indkøb og salg bliver forbundet – og du får værdifuld indsigt i hele din virksomhed og forener alle data på tværs af systemer.Det sker her

6. september 2022

RelateIT
Birkemosevej 1,
6000 Kolding

Kl. 9.00 - 12.30

Pris: Gratis


8. september 2022

RelateIT
Lyskær 1,
2730 Herlev

Kl. 9.00 - 12.30

Pris: Gratis


Del dette event


DINE VÆRTER

Image

Poul Stokholm

Product Director,
Retail

Image

Jens Friis

Manager of Relations

PROGRAM

  08.30 – 09.00 Drop-in morgenmad

  09.00 – 09.20   Velkomst og Retail i RelateIT

  09.20 – 10.00 Hvad betyder Unified Commerce for dig?

  10.00 – 10.15 Pause

  10.15 – 10.45   Et kig i LS Retail

  10.45 – 11.45 Kundecase: Hvordan har vi hjulpet Mr-kæden og NAKED

  11.45 – 12.00 – Spørgsmål og afrunding

  12.00 – 12.30 – Frokost og netværk