Kom i gang med Power BI
helt GRATIS

Ønsker du at udnytte dine data endnu bedre og få et overblik ved hjælp af værdifulde rapporter? Du har har nu muligheden for at komme i gang ganske gratis. Den 30. august åbner der nemlig en digitaliseringspulje op, hvor du kan søge et tilskud på 100.000 kr. til at skabe værdi med data.

Men du skal skynde dig, da puljen uddeles efter først-til-mølle-princippet.  

RelateIT er godkendt rådgiver af SMV:Digital, og vi har i forbindelse med denne pulje sammensat et rådgivningsforløb, hvor du kommer godt i gang med Microsoft Power BI inden for rammen af de 100.000 kr.

Hvad får du?

  • Afdækkende workshop, hvor vi tager udgangspunkt i jeres behov og rådgiver om den bedste løsning, der giver overblik over jeres data 
  • En datawarehouse-løsning med rapporter inden for et afgrænset forretningsområde (f.eks. salg, leadgenerering, finans, produktion, bæredygtighed mm)  
  • Uddannelse og træning 

Hvad skal du gøre?

Hvad skal du gøre?

Du skal blot ansøge om tilskuddet her. Her kan du også se, hvilke krav, der skal være opfyldt for at modtage tilskuddet.  

Der er 10 millioner kroner i puljen, hvilket betyder, at 100 virksomheder kan få støtten. Da tilskuddet uddeles efter først-til-mølle-princippet, så det er en god idé at indsende sin ansøgning allerede den 30. august kl. 09.00, når puljen åbner. 

Ansøg her

Har du brug for hjælp?

Vi sparrer gerne med dig omkring ansøgningsprocessen, da vi har gode erfaringer med at hjælpe vores kunder til at modtage digitaliseringstilskud. Kontakt Thomas Lund eller Gzim Rama for yderligere information om ansøgningen.

Kontak os, hvis du har brug for hjælp


Image

Thomas Lund
Director of Relations

Image

Gzim Rama
Senior Consultant

Kontak os, hvis du har brug for hjælp


Image

Thomas Lund
Director of Relations

+45 31 52 72 53

Image

Gzim Rama
Senior Cosultant

+45 26 86 34 15