Inspirationsdag: Digitalisering i modebranchen

– og du er inviteret


På inspirationsdagen stiller vi en masse dygtige fagfolk, med stort branchekendskab, på scenen. De vil hver især fortælle om nogle af modebranchens største udfordringer: digitalisering, internationalisering og bæredygtighed – med digitalisering som dagens hovedemne.

Står du derfor overfor et større behov for digitalisering, og ser du digitalisering som et middel til at vækste din forretning? Så tag gerne en kollega under armen, og lad os fortælle om den nye, moderne skræddersyet IT-løsning.

Det sker her

24. marts 2022, HERLEV

RelateIT Lyskær 1, 2730 Herlev

Kl. 09.30 – 15.00
Pris: Gratis
*Vi tillader os at fakturere 
DKK 500 ved udeblivelse
  FULDT BOOKET

  31. marts 2022, HERNING

  Dansk Mode og Textil
  Birk Centerpark 38, 7400 Herning

  Kl. 09.30 – 15.00
  Pris: Gratis
  *Vi tillader os at fakturere 
  DKK 500 ved udeblivelse


  Bliv mere effektiv gennem digitalisering

  Vores inspirationsdag tager udgangspunkt i den nye ERP-løsning FaVa, der binder alle ender sammen i en effektiv fashion-forretning. FaVa’s funktioner har længe været efterspurgt af store brands, da løsningen netop tager højde for de mange produktvarianter, som er typiske i branchen – heraf navnet Fa(shion) Va(riant). På dagen vil du også høre om, hvorfor modevirksomheden Birger Christensen valgte FaVa som led i deres digitaliseringsstrategi – og hvordan det hjælper dem til at være på forkant med udviklingen.

  Vores gode og anerkendte partnere Colect & Delouge fortæller, hvordan de tænker digitaliseringsbegrebet ind i deres løsninger på en værdiskabende og effektiv måde – så modevirksomheder lettere kan omstille sig og skabe vækst.

  Digital forretningsudvikling og bæredygtighed

  Vi har også inviteret Morten Henriksen ind, der holder et af sine spændende oplæg for os med fokus på, hvordan du kobler digital forretningsudvikling og bæredygtighed sammen og skaber en succesfuld forretning. Men hvordan måler du din forretnings effektivitet og bæredygtighed? Det giver vi dig inspiration til, når vores Product Manager for Business Intelligence, klæder dig på til at træffe datadrevne beslutninger og giver tips til indsigt med afsæt i dynamisk kontrol.

  Læs mere om programmet nedenfor, og tilmeld dig allerede i dag. Vi garanterer en spændende dag og giver en lille goodiebag med hjem, når dagen er omme.

  PROGRAM

  Velkommen til og formål med dagen v. Jens Skotte

  09.30 - 09.45

  FaVa – ERP-løsningen, der binder alle ender sammen til en effektiv fashion-forretning v. Ina Gaarde, RelateIT

  09.45 - 10.45

  Pause

  10.45 - 11.00

  Colect – digitale showrooms og lettere wholesale v. Business Development Manager Jannik Heide, Colect

  11.00 - 11.30

  Delogue – digitaliseret design og produktudvikling v. CEO Jakob Lunøe, Delogue

  11.30 - 12.00

  Frokost

  12.00 - 12.30

  Sådan bruger du helt enkelt Business Intelligence til at måle din forretnings effektivitet og bæredygtighed v. Jesper Wittendorf, RelateIT

  12.30 - 13.00

  Birger Christensen – sådan bruger Birger Christensen FaVa

  13.00 - 13.30

  Pause

  13.30 - 13.45

  Inspiration: Digital forretningsudvikling og bæredygtighed. Hvordan kobler du de to ting sammen og skaber en succesfuld fashionforretning? v. Morten Henriksen, Syddansk Universitet

  13.45 - 14.45

  Afrunding og spørgsmål

  14.45 - 15.00

   

  Vi hjælper allerede disse kunder med løsninger til fashionbranchen

  Image
  Image
  Image
  Image
  Image
  Image
  Image
  Image
  Image
  Image