DK Company – Conseptor

Samarbejde med rare besparelser

RelateIT hjalp Conseptor, der du har skiftet navn til DK Company, med besparelser gennem implementering og vedligeholdelse af deres IT-løsning. Conseptor er en af Skandinaviens større tekstilvirksomheder med både wholesale-kunder og egne butikker. Målgruppen er bred, og omfatter kendte brands som Solid, Desires, Peppercorn, Tailored & Originals. Afsætningen sker gennem et stort netværk af agenter i mange europæiske lande til ca. 2000 eksterne butikker, og til ca. 50 egne/franchise multibrand detailbutikker i Danmark og Norge.
“Vi har samarbejdet med folkene bag RelateIT i mere end 10 år. Et tæt og positivt samarbejde. Og senest har vi udviklet og implementeret en stor løsning baseret på Microsoft Dynamics NAV og LS Retail.”
Jan Hansson, IT Development manager, Conseptor

– Vi har samarbejdet med folkene bag RelateIT i mere end 10 år. Et tæt og positivt samarbejde. Og senest har vi udviklet og implementeret en stor løsning baseret på Microsoft Dynamics NAV og LS Retail, fortæller IT Development Manager Jan Hansson, Conseptor.

“Og så har vi desuden udviklet en B2B webshop, integreret med vores NAV, der betyder at informationer om priser og lager altid er opdateret realtime direkte fra NAV. .”

Jan Hansson, IT Development manager, Conseptor

– På detailsiden har vi udviklet en række specialløsninger. Der er lagt stor vægt på at opnå overblik og kontrol i hele værdikæden. Desuden optimal lagerstyring, med logging af hele historik fra hver status i alle butikkerne. Dermed har vi ikke kun knivskarpt overblik over omsætning, men også hvorvidt den enkelte butik har tjek på eget lager.

– Når det gælder wholesale, har vi opnået store besparelser og meget bedre kontrol fordi vi nu kommunikerer med vores eksterne lager, Prime Cargo, udelukkende elektronisk. Vi har desuden fået en iPadbaseret sælgerløsning, der via vores app holder sælgerne ajour med lagerstatus i NAV. Det har betydet højere kvalitet i data, og betydelige tidsbesparelser. Og så har vi desuden udviklet en B2B webshop, integreret med vores NAV, der betyder at informationer om priser og lager altid er opdateret realtime direkte fra NAV. Så alt i alt er vi ret godt kørende, fortæller Jan Hansson om samarbejdet med RelateITs konsulenter.

Vil du vide mere?


Vil du vide mere?